HomeActualiteiten
Adamasgroep gaat naar de Noordkaap!

Adamasgroep gaat naar de Noordkaap!

Van 3 t/m 15 december doen Olaf Buter en Doreen Kruschina van Adamasgroep in het teken van de Sustainable Development Goals, mee aan de Noordkaap Challenge. Een rit van ruim 7.200 kilometer, door 6 landen in 13 dagen, naar het noordelijkste puntje van Europa. Door sneeuw, in het donker over gladde wegen en de kou trotserend. Aan hoogtepunten ontbreekt het onderweg niet, het magische noorderlicht, de Noordkaap Globe, huskytochten en de Kerstman!

Ons doel

Het doel van onze tocht? Geld ophalen voor het project ‘Plastic afval: bouwstenen voor de toekomst’ van UNICEF. Een project waarmee plastic wordt gerecycled tot bouwstenen voor klaslokalen. De Ivoorkust heeft een enorm afvalprobleem wat onder andere door onze westerse samenleving wordt veroorzaakt door illegale afvaltransporten. Tegelijkertijd gaan in het West-Afrikaanse land 1,6 miljoen kinderen en jongeren niet naar school. Wij willen samen met UNICEF hoop bieden voor de toekomst van deze kinderen, jongeren en vrouwen in de Ivoorkust. 

UNICEF traint moeders en jongeren in het verzamelen, veilig opslaan en verwerken van plastic afval. Bij de recyclingfabriek van UNICEF wordt plastic afval bij de vrouwen opgekocht voor een eerlijke prijs. De fabriek verwerkt het plastic afval tot bouwstenen, die UNICEF gebruikt voor de bouw van nieuwe klaslokalen. Ons doel is om minimaal één schoollokaal te realiseren. De kosten voor één klaslokaal bedragen € 10.000,-.

Word sponsor van Team Rally 112 / Waste Busters

Wilt u onze Noordkaap Challenge sponsoren en graag bijdragen aan UNICEF? Dat kan! Sluit u aan bij de club van 250 of 1000. Of misschien wordt u wel supersponsor. Naast onze eeuwige dankbaarheid kunt u erop rekenen dat wij uw (bedrijfs)naam volop noemen in onze (online) communicatie, maar nog belangrijker u steunt het goede doel UNICEF!

SPONSOR (€ 250)

Wij hebben ruimte op de auto gereserveerd voor 16 sponsors. Als sponsor komt uw logo of (bedrijfs)naam met een sticker zichtbaar op de auto, die dus 7.200 kilometer met ons meereist. Wat krijgt u hiervoor terug? Naast de herkenbare sticker wordt uw bedrijfsnaam volop genoemd in onze (online) communicatie, maar nog belangrijker u steunt het goede doel UNICEF!

Wij worden graag sponsor!

HOOFDSPONSOR (€ 1000)

Wij hebben ruimte op de auto gereserveerd voor 4 hoofdsponsors. Als hoofdsponsor komt uw logo of (bedrijfs)naam met een groot formaat sticker zichtbaar op de auto die dus 7.200 kilometer met ons meereist. Wat krijgt u hiervoor terug? Naast de herkenbare sticker wordt uw bedrijfsnaam volop genoemd in onze (online) communicatie, maar nog belangrijker u steunt het goede doel UNICEF!

Wij worden graag hoofdsponsor!

SUPERSPONSOR (€ 2000)

Als supersponsor maken we voor deze donatie een vlag met uw logo of (bedrijfs)naam, die we op de Noordkaap laten wapperen. Uiteraard maken we hier mooie foto’s van die u ook kunt inzetten voor eigen gebruik.

Wij worden graag supersponsor!

VRIJE DONATIE

Wie het kleine niet eert… Wij zijn blij met elke donatie dus voel u vrij om een bedrag naar keuze over te maken.

Wij doen graag een vrije donatie!

Sluit u het jaar ook af met een mooi gebaar? Namens UNICEF zouden we het zeer op prijs stellen als u ons doel om een schoollokaal te realiseren in de Ivoorkust waar kunt maken. Het verschil maken kan echt én vele handen maken nu eenmaal licht werk. Ons motto is dan ook de beroemde zin van 10 woorden elk met 2 letters: “If it is to be, it is to be me.”

Namens team 112 / Waste Busters en UNICEF heel hartelijk dank en alvast een gezond en toekomstbestendig 2022 gewenst!

Olaf en Doreen

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit vindt u misschien ook interessant ..

Adamasgroep is er trots op om als UNICEF Business Buddie haar steentje bij te dragen aan het unieke en innovatieve programma in Ivoorkust: ’Plastic afval: bouwstenen voor de toekomst’. In dec
Duurzaamheid is voor zowel consumenten als organisaties een steeds belangrijker onderwerp. Als organisatie blijft Adamasgroep zich ontwikkelen op dit gebeid, zodat wij onze klanten zo goed mo

Samen bouwen aan een gezonde, duurzame en circulaire toekomst?