Over ons

Wij zijn Adamasgroep.

Een toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau, ontstaan vanuit het architectenbureau van de KEMA, met aandacht voor uw persoonlijke vastgoedambities. Onze missie? Samen met onze opdrachtgevers bouwen aan een gezondere, duurzamere en circulaire gebouwde omgeving.

We zetten ons onder andere in voor het aanpakken van klimaatverandering, het bouwen van veerkrachtige en duurzame steden en het beschermen van onze ecosystemen, bossen en biodiversiteit. Herkent u deze agendapunten? Klopt! Dit zijn voorbeelden van hoe we bijdragen aan het behalen van de Sustainable Development Goals gesteld door de Verenigde Naties.

Hoe gaan we deze missie behalen? Niets is in beton gegoten voor ons. De zaken anders dan anders doen, ook als iedereen denkt dat het maar op één manier kan. Dat is onze aanpak: pragmatisch, creatief en vooruitstrevend. We zijn puzzelaars, onderzoekers en omdenkers, gericht op persoonlijke advies en met een nauwkeurige werkwijze.
Dit doen we op internationaal niveau met onze vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen en Spanje.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dagelijks kijken we kritisch naar onszelf en vragen ons af: hoe kunnen we meer bijdragen aan de aarde dan we nu al doen? People, planet and profit. Naast onze kernactiviteiten zijn we actief op zoek naar manieren om een positieve bijdrage te leveren. Onze gezamenlijke missie gaat verder dan bouwen aan een gezondere, duurzamere en circulaire gebouwde omgeving.

Als ambassadeur van Oxfam Novib dragen we onder andere ons steentje bij buiten de gebouwde omgeving. We zijn onderdeel van het ‘Ondernemers voor Ondernemers Netwerk’, waarbij we gezamenlijk strijden voor verschillende Sustainable Development Goals tegen onder andere armoede, sociale ongelijkheid en honger. Daarnaast steunt Adamasgroep JustDiggit, een organisatie die zich inzet tegen de opwarming van de aarde door gedegradeerd land te vergroenen en de vegetatie terug te brengen. We sluiten ons aan bij hun visie: ‘It’s the decade of doing’.

Ons team.

Maak kennis met ons team van experts. Met passie bouwen we aan een gezondere, duurzamere en circulaire gebouwde omgeving. We stellen ons graag voor!

Olaf Buter

Managing director

Ontwerpen is het mooiste vak dat er is, toch is duurzaam ontwerpen mooier en geeft meer voldoening.

Anna Westra

Financieel manager / Adviseur Duurzaamheid
Een duurzame omgeving creëren vraagt ook aanpassingen aan ons gedrag.

Kom jij ons team versterken?

Geloof jij ook in duurzaam bouwen en heb je affiniteit met bouw en techniek? We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen. Mensen die net als wij geloven dat het anders kan én moet in de bouw. Werken bij Adamasgroep is werken aan uitdagende projecten met aandacht voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling.

Esther ten Brinke

Officemanager

Duurzaamheid begint bij jou, jij bent de sleutel tot verandering.

Eelco Krips

Adviseur Duurzaamheid

Duurzaamheid: Meer doen VOOR de aarde en minder OP de aarde.

Jelle de Boer

Adviseur Duurzaamheid

Als je niks verandert, verandert er niks.

Ingrid Nuhaan

Senior Adviseur Duurzaamheid

I’d rather be honest than impressive.

Martin Springer

Senior Adviseur Duurzaamheid

Elke keer als je geld uitgeeft, zegt dat iets over in wat voor wereld je wilt leven.

Chris van Veldhuizen

Commissioning Manager

Leer van het verleden, leef in het heden, werk aan de toekomst!

Peter-Paul Smits

Senior Adviseur Duurzaamheid

There’s no planet B.

Joes van Dijk

HRM Partner

Verandering zal niet komen als wij wachten op een andere persoon of een andere keer. Wij zijn degenen waar we op hebben gewacht. Wij zijn de verandering die we zoeken.

Paul Roelen

Adviseur Duurzaamheid

Als je focust op resultaten, zul je nooit veranderen. Als je focust op verandering, krijg je resultaten.

Stam Gkikas

Adviseur Duurzaamheid

Er bestaat niet zoiets als een gratis lunch.

Wouter Vernooij

Adviseur Duurzaamheid

Een duurzamere wereld creëren is mijn drijfveer! Daarvoor wil ik het onderste uit de kan halen voor een zo groot mogelijk resultaat.

Jarek Kalwa

Adviseur Duurzaamheid

Anne van de Koppel

Junior Adviseur Duurzaamheid

Amber Mekking

Junior Adviseur Duurzaamheid

Hans van de Sanden

Patricia van Dort

Administratief medewerker

Onze partners.

Met deze partners zetten we ons in voor een gezonde, duurzame en circulaire gebouwde omgeving. Dit kunnen we niet alleen. In de basis draait alles wat we doen om één centrale vraag: “Hoe kunnen we samen een positieve bijdrage leveren?”. Ons doel is waarde creëren voor de aarde, de samenleving en onze opdrachtgevers.

Samen bouwen aan een gezonde, duurzame en circulaire toekomst?